Nove pajkice, bodo končno koristneNove pajkice, bodo končno koristne

Ravno preden se je začelo novo vroče poletje, sem kupila dolge pajkice, ki jih potem nisem mogla nositi, saj je bilo prevroče. Prav škoda mi jih je bilo, saj so zelo lepe, in ko sem jih zagledala v trgovini, sem se prav zaljubila vanje. Potem sem jih imela dvakrat oblečene in ta drugič sem skoraj zgorela. Do sedaj so bile pospravljene v omari in so čakale na trenutek, ko bo spet prišel čas zanje. Kratkih hlač si nisem kupovala, ker jih imam preveč in sem imela kar te, ki jih imam. Edino, kar sem si kupila na novo, so bile kolesarske hlače. Imela sem sicer ene, ki sem jih dobila za darilo, ampak so bile že zelo uničene. 

Sedaj so pa končno prave temperature za prave športne aktivnosti in pa za moje dolge pajkice, ki naredijo mojo postavo takšno, kot da sem manekenka. Moja samozavest se bo zagotovo strmo izboljšala v tem času končno. Ko imam kratke hlače, deluje, kot da imam čisto presuhe noge pa niti najmanj, ni tako. Imam suhe, ampak ne presuhe. Ne vem pa, zakaj točno deluje kot, da, imam presuhe. Sicer pa sedaj ni več toliko pomembno, ker ne bom več nosila kratkih hlač in bodo moje noge videti normalne. Tudi če se samo meni zdi, da je tako, pa v resnici ni, je čisto v redu, ker sem več kot zadovoljna tudi s tem.

Komaj sem našla še ujemajoči športni nedrček, ker sem ha kupila istočasno, ampak sem ga vseeno nosila. Za nedrček seveda ni nikoli prevroče tako, da to ni bila ovira, sem ja pa pozabila oprati z zadnjega treninga. 

Nove pajkice, bodo končno koristne