Bovec apartmaji so včasih primerni tudi za šoleBovec apartmaji so včasih primerni tudi za šole

V srednji šoli smo seveda šli nekaj let nazaj v šolo v naravi. Tokrat smo šli v Bovec. To sem si definitivno najbolj zapomnila, saj tam še nisem bila. Seveda nas je bilo v razredu veliko, kar je pomenilo, da smo potrebovali neko veliko prenočišče. V tem primeru so nas rešili Bovec apartmaji.

Bovec apartmaji so res bili zelo lepi in lahko smo bili vsaj 4 v ena apartmaju, kar je bilo super. V tem primeru seveda nismo zasedli toliko mest in so lahko Bovec apartmaji oddajali svoje apartmaje tudi drugim ljudem. V eno apartma smo lahko šli 4, kar je bilo definitivno bolj zabavno, saj tako nismo bili sami v sobah. Vsak dan smo se dobili na isti točki in seveda določili, kam bomo šli tisti dan. Še vedno smo morali vstajati zelo zgodaj zjutraj, saj smo imeli planiran dolg in naporen dan.

Bovec apartmaji so včasih primerni tudi za šole

Bovec apartmaji so bili na koncu dneva nekaj najboljšega na tem planetu, saj smo lahko končno se malo ulegli ter odpočili. Vedno, ko smo slišali besedo Bovec apartmaji smo vedeli, da se je naš dan lepo zaključil in da se lahko malce sprostimo. Definitivno, pa je bil Bovec res zelo lep. Ogledali smo si zelo veliko različnih stvari, ki so bile na koncu tudi zelo zanimive in všeč.

Sama sem se naučila zelo veliko različnih stvari in pa seveda ta šola naravi mi je še dandanes ostala v spominu. Bovec je kraj, kamor se je velikokrat tudi vrnem in grem v neke hribe ali kaj podobnega. Bovec apartmaji obstajajo seveda še danes in so zelo dobri za izkoristiti. Čisto vedno, ko grem v Bovec, seveda pomislim na to, da bom lahko spala v Bovec apartmaji.

Bovec imajo zelo veliko različnih stvari, ki si jih lahko ogledamo in tako nas ne rabi skrbeti, da nam bi bil dolgčas. Definitivno se nekaj najde za vsakega in prav tako lahko zelo hitro najdemo zelo udobno prenočišče.