Prijava v Tehnološko stičišče

SPIRIT Slovenija, javna agencija vam v sklopu 9. Slovenskega foruma inovacij nudi BREZPLAČNO SVETOVANJE v Tehnološkem stičišču.

Svetovalci so strokovnjaki iz različnih tehnoloških področij. Iz seznama izberete svetovalce, ki vam lahko najbolje pomagajo narediti korak naprej pri vašem tehnološkem razvoju. Preko portala lahko pregledate proste termine izbranih svetovalcev, ki jih lahko najdete na virtualnem koledarju in izberete proste enourne termine, ki vam najbolj ustrezajo.

Srečanja potekajo po načelu mentorstvo »ena na ena«, strokovnjaki pa se na srečanje z vami skrbno pripravijo. Vsi sodelujoči svetovalci so podpisali Izjavo o nerazkrivanju informaij in varovanju poslovnih skrivnosti.

Prijava v Tehnološko stičišče je možna do vključno 10. novembra 2014. Po tem datumu se lahko v nezasedenih terminih svetovalcev najavite za sestanek na dogodku samem, v kolikor bodo svetovalci prosti.

Prijavite se lahko na več različnih svetovanj! Preko portala lahko pregledate proste termine izbranih svetovalcev, ki jih lahko najdete na virtualnem koledarju in izberete proste termine, ki vam najbolj ustrezajo, pri čemer na časovni premici prikazani termini pomenijo:

  • ZELENI termin: PROST termin
  • RDEČI termin: ZASEDEN termin

Izberite področje: