Tehnološko stičišče

Tehnološko stičišče 9. Slovenskega foruma inovacij se bo odvijalo na samem prizorišču prireditve, v Cankarjevem domu, 12. in 13. novembra 2014. 

Predhodne rezervacije terminov bomo sprejemali do vključno 10. novembra 2014. Po tem datumu se lahko v nezasedenih terminih svetovalcev najavite za sestanek na dogodku samem.

PRIJAVA V TEHNOLOŠKO STIČIŠČE

Namen tehnološkega stičišča je omogočiti strokovno tehnično-tehnološko svetovanje po principu "ena na ena". Svetovanje je brezplačno.

Strokovnjaki bodo poskušali odgovoriti na konkretna vprašanja glede novih tehnoloških idej in njihove izvedbe, uporabe novih materialov, procesov, načinov testiranja in izdelave prototipov ter vsa ostala tehnična vprašanja za katera ne poznate odgovorov.

Za smo pripravili nabor tehnoloških svetovalcev, ki so visoko specializirani in z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju dela. Strokovnjaki vam bodo na enournih sestankih pomagali rešiti vaš tehnični problem, vas ustrezno tehnično teoretično ali praktično usmerili, ponudili možne pristope, vas povezali z morebitnimi tehnološkimi partnerji. Vsi svetovalci so podpisali Izjavo o nerazkrivanju informaij in varovanju poslovnih skrivnosti.

Pomagali vam bodo strokovnjaki iz naslednjih področij:

1. Avtomobilska industrija

2. Ekologija

3. Elektroindustrija / elektronika / avtomatizacija

4. Energetika

5. Informatika / telekomunikacije / računalništvo

6. Strojništvo

7. Lesna industrija / pohištvena industrija

8. Plastične mase

9. Predelovalna industrija 

Naj vam pomagajo najboljši na svojem področju!